Nu är jag högst upp i gasverket.

Idag fick jag höra att jag är Satan.

Visst, det finns en hemsida som pratar om hur onda människor det finns med mig som inspiration men ändå. Det var ju bara för att jag hade sagt till en djurvän att djurförsök är bra.

Att höra att man är Satan, Djävulen, Antikrist, Hin håle eller vad man nu vill kalla det, är ganska chockande (men bara för att hon var helt seriös, inte ett dugg om att det bara var en förolämpning). Men lite efteråt känns det ganska bra ändå. För då vet man att man inte är vilken jävla tattare som helst, typ snubben som ledde Röda Khmererna, visst, han dödade asmånga men vem vet vad han heter? Utan att googla? Antikrist däremot, det vet alla vem det är, och det bästa är att det finns personer som faktiskt tror på att han finns.

Nu kom jag att tänka på valet i USA 2008, då sa den amerikansa extremhögern(som ALLTID är kristen) att Barack Obama är Antikrist. Då undrar jag, skäms man inte då man på fullt allvar går ut i massmedia och säger till hela världen "Barack Obama is Antichrist. He is a evil man and will only bring death to this country and the world.".

Nu sa de inte exakt så men det var det de ville ha sagt. Ganska roliga snubbar de där jänkarna. Ska nog ta och åka över till det stora landet tvärs över den lilla pölen någon gång, kan bli spännande.

RSS 2.0